Байки Моторної: Як я до Берліну за женихом їздила

Любі друзі й дорогі подруги!

Нарешті вийшла моя перша книга із серії «Байки Моторної»! Купити її можна на Google Play. До 19 травня діє 25% знижка для всіх: налітай, подешевшало!

Купити «Байки Моторної: Як я до Берліну за женихом їздила»

Сама назва відображає одну із тему не скажу «срачів», але суперечок, що спалахнули в мережі ще до того, як книга була готова. Я публікувала окремі глави у різних українських спільнотах і назбирала цілий букет критичних зауважень, деякі з яких були дотичними і призвели до покращення стилю, інші ж просто смішними. Ось деякі з коментів:

  • Гоміки? Реально? Кращого слова не знайшлося у автора?
  • Що ще за «жених»? Українською мовою кажуть «наречений»!
  • Невже в новинах в Україні кажуть «негри»? І спробуйте назвати українця зі темним кольором шкіри «негром». 
  • Це відколи у п’ятницю на кордоні черга?

І, нарешті, мій улюблений:

  • Автор просто безбашенна!

Хочеться відповісти: «Так, ви розкусили мене!» «Іди туди, де нікого немає, і роби те, що ніхто не робить», — це про мене. Бо кому іще прийде в голову думка йти у багатоденний похід між двома снігопадами під час локдауну і ночувати в лісі в палатці? Кинути пити у віці 44 років, вдіти мініспідницю й брати участь у напівмарафонах скандинавської ходьби? Написати про «Нову норму» іще до корони, у 2019 році? Переїхати до нової країни і почати жити з нуля з 3 дітьми у 42 роки? Вивчити німецьку до рівня носія мови, перевчитися на коуча, почати вести блог «Джерело життя» (Jungquelle), писати книги й створювати курси на тему схуднення, мотивації й омолодження?

Я вам так скажу: це ще не кінець. Залишайтесь поряд, підписуйтесь на оновлення блогу і будьте в курсі останніх витівок і авантюр Моторної! Додавайтеся у друзі на Facebook та слідкуйте за процесом створення книг. На підході ще дві книги із серії «Байки Моторної»:

  • Як я заміж за німця у 42 роки з 3 дітьми вийшла
  • Верхи на свині у світле майбутнє

Багато глав я викладаю в мережі безкоштовно й буду рада вашим відгукам і коментарям, навіть безбашеним. Разом писати веселіше! До зустрічі онлайн;)

Будьте здорові й веселі!

Ваша Моторна

Будьте в курсі

Жодного спаму!