Причина кинути пити № 5: до вас повернеться шарм і сексапільність!

Теплого травневого ранку немає нічого кращого, ніж надягти спортивну мініспідницю-шорти і пройти 21-кілометровий півмарафон. У віці 45 років.

Коли я вчора йшла пімарафон у стилі скандинавської ходьби, то згадала давно забуте відчуття сексуальності — коли тобі привітливо посміхаються хлопці-волонтери, а чоловіки-учасники люб’язно пропускають вперед і привітно кивають. Відчуваєш себе на десять років молодше і йдеш нарівні з учасницями 30–35 років. Останній раз мініспідницю я носила… ніколи.  У молості мені здавалося, що в мене товсті ноги (насправді вони були мускулисті через те, що я займалася спортивним плаванням), і взагалі я дуже стидалася себе, намагалася вдягатися непомітно і носила безформні футболки поверх джинсів навіть тоді, коли вага була в нормі. Якби мені тоді хтось сказав, що спорт може бути сексуальним, я б довго сміялася. Спорт тоді і там (у Радянському Союзі 80-х) асоціюювався з витягнутими на колінках «треніками» і затертими кедами. Але часи міняються і спортивний стиль життя увійшов в моду, а разом із ним і мініспідниці для бігу або ходьби. У Франції вони викликали просто бум, то чому б і мені їх не носити? Тим більше, що зараз я у тому віці, коли у фільмі «Поліцейська академія» більше цікавить тренерка, аніж Махоуні.

Я кинула пити півтори місяці тому через те, що мої спортивні амбіції ввійшли в дисонанс із червоним вином. На відміну від SoberMummy, пост якої публікую нижче, я пила не так багато — десь дві пляшки вина на тиждень, інколи три. Ніколи не пила зранку і давно вже не п’ю важкого алкоголю (мій улюблений коктейль «Бурий ведмідь на Північному полюсі» — 1 третина коньяку на 2 третини коли — залишився у далекому минулому). Але чомусь саме від червоного вина було дуже складно відмовитися. І все ж, після одного похмільного тренування, мені стало ясно: треба або кидати спорт, або кидати пити. Я вибрала друге і не пошкодувала. Віднайдена сексуальність стала приємним бонусом.

Якщо ви теж знаходитеся на шляху до тверезості, бажаю вам найскорішого повернення сексапільності, блиску в очах і жаги до життя!

І продовжую перекладом посту SoberMummy. Ваша Моторна.

Ви втратили сексапільність?

Б’юся об заклад, ви думаєте, що це неминучий наслідок старіння! Ви думаєте, що сексуальна привабливість характерна лише для молодих?

Та що ви таке говорите! Ви все ще сексуальні, привабливі й повні шарму. Десь глибоко всередині. Ви просто втопили цю привабливість в алкоголі.

Я втратила сексапільність протягом останнього десятиріччя. Я була товстою й опухлою. У мене було подвійне підборіддя і відвислі щоки, як у бульдога. Я погано спала і мені бракувало енергії. Останній прикметник у світі, яким би я описала себе, був «сексуальна». Я уникала дзеркал і фотографів, мов чуми. Переглядаючи сімейний альбом за останнє десятиріччя створюється враження, що пан С. мужньо виховував трьох дітей самостійно.

У підлітковому чи двадцятирічному віці ті, хто п’є, здаються сексуальними, розкутими гедоністами (принаймні, я так думала), але — як виявилося після того, як я кинула пити, — в міру наближення до середнього віку ті, хто багато випивають, виглядають насправді жахливо. Їх видно ще здалеку.

Але не впадайте у відчай, тому що зовсім скоро після того, як ви кинете пити, ви побачите перші ознаки повернення сексуальності, як нарциси на весні.

Перше, що ви помітите, — це те, що набряклість зникне. Подвійне підборіддя і відвислі щоки? Можете про них забути!

Ви також помітите, що шкіра (тепер, коли організм не страждає від зневоднення) набуває здорового виду і починає світитися, з неї зникають почервоніння і плями.

Навіть волосся стає густішим і більш глянцевитим! Оскільки ви спатимете краще і будете здоровішими, до вас повернеться енергія. Більше не доведеться мучитися від похмілля: ви будете радісно зіскакувати з ліжка вранці.

Потім, після початкового періоду адаптації та тяги до солодкого (що зазвичай триває до 100 днів), ви побачите, що вага почне зменшуватися (див. пост «Причина кинути пити № 1: втрата зайвої ваги»).

Через шість місяців ви будете стрункішими, виглядатимете на 5 років молодше і вас закидатимуть компліментами. Ви побачите, що до вас повернеться самовпевненість, і ви заходитимете до приміщення з людьми як пава, замість того, щоб боязко і сконфужено протискуватися всередину.

Отже, якщо ви тільки-но кинули пити або знаходитеся на шляху до тверезості — ПРОДОВЖУЙТЕ ЙТИ і готуйтеся сказати:

«Привіт, сексуальність! Із поверненням!»

Будьте в курсі

Жодного спаму!

Поділіться своєю думкою