Здоровенькі були!

Вітаю вас у Блозі Моторної! Рада вас бачити у себе в гостях! Мене звати Оксана Вайсс і я веду цей блог з 2019 року, відколи зрозуміла, що дуже мало інформації якісно перекладається і публікується українською мовою на теми здорового способу життя, руху, схуднення й омолодження. Як професійний перекладач, я не могла з цим змиритися: виписувала з книг й зберігала у закладках браузера найцікавіші дописи на ці теми, у вільний час перекладала їх і викладала у Блозі Моторної. За 6 років назбиралося дуже багато статей! Цей процес настільки захопив мене, що я перевчилася під час перших двох «коронних» локдаунів на коуча з управління вагою в німецькому інституті “ILS”. Я читаю й слухаю багато книг і подкастів німецькою й англійською мовами на теми омолодження, управління часом, знаходження мотивації, подолання внутрішнього саботажника. На цьому шляху мені вдалося не лише привчити Свинопесика, але й подолати П’яну відьму: у 2019 році я кинула пити і жалкую лише про одне — що не зробила цього раніше. Крім того, після переїзду до Німеччини у 2016 році захопилася скандинавською ходьбою і пройшла тисячі кілометрів пішки Європою: інколи з мамою, часто із сином, а часом і сама. Ці мандри: у формі паломництва, роуд-тріп, походів із рюкзаком і подорожей із наметом на даху машини, що зветься Beast, я описую у дописах під тегом «Рух — це життя!».

Крім того, я пишу книги й видаю їх на Google Play. На сьогодні вийшли «Душа форуму», «Харя анлімітед» і «Байки Моторної: як я до Берліну за женихом їздила».

На сторінках цього журналу я публікую найкращі та найактуальніші статті на такі теми:

  • Налагодження та ведення здорового способу життя
  • Позбавлення шкідливих і набуття корисних звичок
  • Збереження стрункої фігури, молодості та енергійності
  • Активний відпочинок і релаксація
  • Управління часом, встановлення й успішне досягнення цілей

У цьому блозі відсутня:

  • Стороння реклама
  • Набридливі вікна, що спливають
  • Нудна пропаганда здорового життя у стилі «Карфаген має бути зруйнований!» Врешті-решт, ми дорослі люди й вільні самі обирати свою дорогу, що веде до самовдосконалення або саморуйнування.

Пишіть коменти: буду рада поспілкуватися з вами. Хотілося б знайти однодумців не лише серед англо- і німецькомовних поціновувачів здорового способу життя.

І, в будь-якому разі, будьте здорові, молоді й щасливі! Слава Україні!

Будьте в курсі

Жодного спаму!

Поділіться своєю думкою